Emanoil Savin, primarul din Bușteni, a murit subit pe terenul de fotbal

Emanoil Savin, primarul din Bușteni, a murit subit pe terenul de fotbal
Foto: Facebook/ Emanoil Savin

Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, a decedat duminică pe terenul de fotbal la vârsta de 65 de ani. Edilul se afla la un eveniment organizat la hotelul său din Bușteni când s-a prăbușit subit.

Se pare că, în timpul unui meci de fotbal, primarul a leșinat, prăbușindu-se pe teren. Un apel la 112 a fost efectuat imediat după incident, iar un echipaj SAJ Sinaia cu medic la bord a ajuns în aproximativ 7 minute la locul evenimentului.Din păcate, intervenția rapidă a serviciilor de urgență nu a fost suficientă. Manevrele de resuscitare efectuate de medici nu au reușit să îi salveze viața.

Emanoil Savin a fost găsit în stop cardio-respirator, iar după încercările eșuate de resuscitare, a fost transportat la Spitalul Sinaia, unde a fost declarat decesul la ora 11:46.

Tragedia s-a petrecut chiar în ziua în care Emanoil Savin și soția sa celebru 40 de ani de căsătorie, un moment pe care primarul îl marcase cu o postare pe pagina sa de Facebook.

În afara carierei sale politice, Emanoil Savin a fost cunoscut și în lumea sportului, fiind portar la echipele prahovene Carpați Sinaia și Caraimanul Bușteni, și mai târziu, finanțator al echipei de fotbal Apulum Alba Iulia. De asemenea, a avut contribuții semnificative și în handbalul feminin, investind în echipa U Remin Deva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`