Elevă din Arad, trimisă în judecată pentru jigniri pe Instagram și Tellonym

Elevă din Arad, trimisă în judecată pentru jigniri pe Instagram și Tellonym
Foto simbol: Pixabay

O elevă din Chișineu-Criș, județul Arad, a fost trimisă în judecată pentru jigniri aduse mai multor persoane pe platformele Instagram și Tellonym, potrivit Aradon.ro.

Eleva din Arad a fost trimisă în judecată pentru jigniri pe Instagram și Tellonym

Tânăra este acuzată de tulburare a ordinii și liniștii publice în formă continuată.

În actul de sesizare a instanței se menționează că, începând din 25 februarie 2021, inculpata a postat pe conturile „toate.bârfele” de pe Instagram și Tellonym jigniri care vizau mai multe persoane.

„Credeam că doar eu am văzut-o în baie la fete pe (…) astăzi cu unu… ce fată”, „nu ți rușine să umbli cu bărbați prin baie”, „Am auzit că (…) are iubit, săracu iubit el nu vede că (…) il insală prin baie la scoala”, sau (…) popularele liceului la supt p*** in baie”, sunt câteva dintre mesajele care ar fi fost postate pe 26 februarie 2021.

Zeci de fapte similare ar fi fost comise pe 25 și 27 februarie 2021. Sub pseudonimul „toate.bârfele”, eleva și-ar fi acuzat colegii că fură din genți sau că întrețin relații sexuale în băile unității de învățământ.

Procurorii susțin că mesajele respective aduc „o atingere gravă demnității” persoanelor vătămate. În proces s-au implicat părinții a cinci copii vizați de postări.

„Fiind audiată în cursul urmării penale, inculpata a recunoscut săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa, precizând că nu şi-a imaginat că se va ajunge la dosar penal ca urmare a postării unor mesaje cu caracter jignitor la adresa altor persoane, luând activitatea ca una specific adolescentină”, se menționează în încheierea finală a judecătorului de cameră preliminară, potrivit Aradon.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii