Elena Udrea, la DNA: Nu am încrederea în corectitudinea și imparțialitatea procurorului și am cerut recuzarea sa (VIDEO)

Elena Udrea, la DNA: Nu am încrederea în corectitudinea și imparțialitatea procurorului și am cerut recuzarea sa (VIDEO)
Foto: B1 TV

UPDATE 10.50 La ieșirea de la DNA, Elena Udrea a confirmat informația cu privirea la cererea de recuzare a procurorului care instrumentează noul său dosar.

”Nu cred că este surprinzător. Am depus două sesizări la CSM legat de modul în care se derulează ancheta împotriva mea și modul în care s-a derulat ancheta și în luna martie. Ca atare, nu am încrederea în corectitudinea și imparțialitatea ei și am cerut recuzarea sa”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea va reveni la sediul DNA la ora 14.00. Până atunci se va soluționa cererea sa de recuzare a procurorului de caz.

#DIRECT_ONE_y3rfng#

UPDTAE 10.40 Potrivit unor surse, citate de B1 TV, Elena Udrea a formulat o cerere de recuzare a procurorului de caz, același care instrumentează și dosarul Microsoft, în care este implicat fostul ministru. Este vorba despre procurorul Mihaela Moraru. Astfel de solicitări sunt soluționate de un superior al procurorului respectiv.

Elena Udrea a ajuns vineri dimineață la sediul Direcței Naționale Anticorpuție. Aceasta este prima ieșire publică a fostului ministru după votul din Camera Deputaților, în care s-a avizat urmărirea penală și reținerea în noul său dosar, însă cerearea DNA de arestare preventivă a fost respinsă.

Înainte de a intra în sediul instituției, Udrea a declarat că dacă ar fi fost chemată la DNA înainte de ”circul” din Parlament, ar fi dat de atunci toate declarațiile.

”Dacă aș fi fost chemată înainte de tot circul arestării, aș fi dat declarațiile atunci. Am spus că ce am de spus am să spun, acum că am ajuns în fața procurorilor”, a declarat fostul ministru.

Întrebată dacă se așteaptă să iasă încătușată de la DNA, având în vedere că deputații au încuviințat cererea DNA de reținere, Elena Udrea a declarat: ”Nu știu, se mai practică cătușele? Sunt ilegale, să știți, scrie în lege, este ilegal să pui cătușe. Doar dacă am de gând să fug sau să mă bat cu procurorii”.

#DIRECT_ONE_hoqf61#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)