Elena Udrea, la DNA: Este exclus să plătesc cauțiunea de cinci milioane de lei (VIDEO)

Elena Udrea, la DNA: Este exclus să plătesc cauțiunea de cinci milioane de lei (VIDEO)
Foto: B1 TV

UPDATE 12.25 Elena Udrea a plecat de la sediul DNA, după mai bine de două ore de audieri, însă a refuzat să dea declarații jurnaliștilor.

UPDATE 10.00 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA în jurul orei 10.00. Aceasta a declarat în fața jurnaliștilor că este exlus să plătească cauțiunea.

”Un lucru este sigur: exclus să plătesc o cauțiune în bani de cinci milioane de lei”, a spus fostul ministru.

Elena Udrea, la sediul DNA: Este exclus să plătesc cauțiunea de cinci milioane de lei

#DIRECT_ONE_rken8h#

Elena Udrea vrea să găsească, împreună cu procurorul de caz, o soluţie pentru a se achita de cauţiunea de cinci milioane de lei. Fostul ministru al Turismului a precizat că este exclusă varianta plății cauțiunii deoarece bunurile ei sunt deja sub sechestru, informează B1 TV.

Miercuri a fost ultima zi în care deputatul a putut achita cauțiunea de cinci milioane de lei.  În condițiile în care acest lucru nu s-a întâmplat, pentru ziua de joi a fost stabilită o întâlnire cu procurorul de caz, în cadrul căreia s-ar putea stabili cum va putea achita Elena Udrea cauțiunea.

În acest dosar procurorii au cerut aviz din partea Parlamentlui pentru începerea urmăririi penale, reținerea și arestarea Elenei Udrea. Deputații au încuviințat urmărirea penală și reținerea, dar au respins cererea de arestare.

Astfel, procurorii au plasat-o pe Elena Udrea sub control judiciar pe cauțiune, decizie care a fost contestată de fostul ministru. Contestația Elenei Udrea a fost însă respinsă.

În cazul în care Elena Udrea nu va plăti cauțiunea și nu va ajunge la o înțelegere cu procurorul de caz, DNA ar putea cere Parlamentului un nou aviz pentru arestarea deputatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`