Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre semnificația astrologiei în ansamblul ei: „Fiecare planetă aduce ceva, dar îți și cere ceva” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre semnificația astrologiei în ansamblul ei: Fiecare planetă aduce ceva, dar îți și cere ceva (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii 360 de grade despre semnificația astrologiei în ansamblul ei, alături de invitatul ei, Eugen Bîrgăoanu.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic

Alina Bădic a explicat cât de important este să înțelegem care este semnificația fiecărei planete și la ce ne predispun aceste aspecte:

„Astrologia este văzută așa ca un fel de știință fatidică. Da, ea aduce și un pic de fatidic, pentru că sunt lucruri care ți se impun pur și simplu, nu ai ce să faci. Dacă vii pe o anumită vibrație și ai făcut anumite greșeli altădată efectiv nu ai ce să faci. Totuși, există o teorie în astrologie conform căreia fiecare planetă aduce ceva, dar îți și cere ceva. Spre exemplu, Jupiter nu este doar planeta norocului.

Da, este acest lucru, dar ea îți cere și ceva. Jupiter ca guvernator de Săgetător îți și cere ceva în schimb. Privind astrologia și astrograma noastră ca pe un sistem complet care ne definește, dacă vom învăța să trecem la nivelul următor și să înțelegem această astrologie ca o hartă care ne arată punctele minus unde suntem slabi, unde avem structurile slăbite”, a explicat Alina Bădic la începutul emisiunii.

Cerecetările științifice care dovedesc conexiunea vieții pe pământ chiar al viului cu Soarele, cea mai importantă planetă.

„Toate celelalte planete se hrănesc din energia Soarelui dar o să vedem că științific s-a demonstrat că și celelalte planete au influență asupra soarelui. Periodic, la suprafața  Soarelui au loc puternice erupții de materie plasmatică. Se ridică la distanțe foarte foarte mari, se generează curenți foarte puternici care sunt denumiți vânturi solare și concomitent cu aceste explozii foarte mari se generează niște pete. Petele acestea sunt de natură întunecată.

Nu se știe din ce cauză concomitent cu aceste explozii care sunt foarte luminoase apar aceste pete întunecate. Vânturile acestea solare sunt atât de puternice încât produc perturbații în atmosfera electromagnetică, în atmosfera terestră și produc tot felul de influențe electromagnetice percepute de către noi și pentru prima dată, un cercetător rus s-a întrebat dacă nu cumva ar putea exista o legătură între toată această activitate solară și evenimentele care se petrec pe pământ”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`