Specialiștii, ÎN ALERTĂ! Ce pericole ascund ecranele telefoanelor: Se poate ajunge chiar la OPERAŢIE

Specialiștii, ÎN ALERTĂ! Ce pericole ascund ecranele telefoanelor: Se poate ajunge chiar la OPERAŢIE
Foto: pixabay.com

Specialiștii atrag atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă ecranele telefoanelor mobile. Acestea pot afecta foarte grav ochii.

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI… (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Problema este similară şi pentru cei care stau ore întregi în fiecare zi aproape de un ecran de laptop sau de calculator.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

„Acomodaţia este un proces natural, fiziologic, prin care anumite sisteme din interiorul ochiului nostru reuşesc să ne facă să vedem clar într-o zonă de aproape. Practic, când te uiţi la distanţă, ochiul vede clar, fără niciun mecanism. Pe măsură ce ne apropiem şi încercăm să focalizăm un obiect din ce în ce mai aproape, acest mecanism al acomodaţiei începe să funcţioneze. În momentul în care ajungi să te uiţi la ceva foarte mic şi foarte de aproape, această acomodaţie este la potenţial maxim.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Este şi motivul pentru care, dacă ne petrecem foarte mult timp cu ochii în telefon, în momentul în care te uiţi la distanţă, ai senzaţia că nu mai vezi bine”, spune dr. Roxana Cozubaş, medic specialist oftalmologie copii, potrivit capital.ro.

ÎNDRĂGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA ÎNCASA TOATĂ AVEREA? ASTA DA SURPRIZĂ!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`