Echipaj de poliție, atacat cu un topor în Iași. Agresorul s-a oprit doar după ce a fost împușcat în picior

Echipaj de poliție, atacat cu un topor în Iași. Agresorul s-a oprit doar după ce a fost împușcat în picior
Sursă foto: Pixabay

Scene șocante au avut loc miercuri în localitatea Miroslava, din județul Iași. Un bărbat a atacat cu toporul echipajele de poliție care au intervenit pentru a o căuta pe mama acestuia, după ce celălalt fiu al ei, plecat din ţară, a sesizat că vecinii nu au mai văzut-o pe femeie, potrivit Digi24.

Echipaj de poliție, atacat cu un topor în Iași

Un bărbat cu domiciliul în Marea Britanie a sesizat Poliţia că vecinii săi din comuna ieşeană Miroslava i-au transmis că nu au mai văzut-o pe mama sa.

Aceasta locuieşte împreună cu fratele bărbatului aflat în străinătate.

Polițiștii l-au identificat la domiciliu pe fiul femeii, care la vederea poliţiştilor i-ar fi atacat cu un topor.

Poliţiştii l-au somat, dar pentru că bărbatul a continuat comportamentul agresiv, forțele de ordine au executat focuri de avertisment cu arma din dotare.

Bărbatul a fost rănit în zona unui picior, apoi a fost imobilizat de poliţişti. Niciunul dintre poliţişti nu a suferit leziuni în urma intervenţiei.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţia Iaşi anunţă că se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Totodată, poliţiştii susţin că „sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`