E oficial! Asistentă de la Spitalul ‘Marie Curie’, infectată cu Covid-19

E oficial! Asistentă de la Spitalul 'Marie Curie', infectată cu Covid-19

Este oficial. Ofițerul MAI infectat cu coronavirus, care a ascuns plecarea în Israel, a îmbolnăvit și oasistentăde la „Marie Curie.

Persoana depistata COVID 19 pozitiv, în data de 15.03.2020, este asistenta medicala generalista care lucreaza la Spitalul Marie Curie”, anunță, pe Facebook, reprezentanții clinicii Qmed.

Potrivit acestora, femeia a lucrat “timp de o oră, în data de 6 marie, ca asistenta pe medicina generala la QMed Etaj si a fost insotitor pentru fiul dumneaei care a efectuat tratament stomatologic, pe data de 09.03.2020 timp de aproximativ 1 ora, la QMed Parter.”

In urma anchetei epidemiologice s-a stabilit ca cinci persoane cu care a intrat în contact să rămână în izolare la domiciliu. Este vorba de patru asistente și o infirmieră, potrivit Digi24.

Fostul ofițer MAI care a mințit autoritățile cu privire la istoricul deplasărilor sale a infectat pâbă acum alte 13 persoane.

Printre aceștia se află și un medic, dar și managerul Spitalului Gerota, acolo unde cadrul militar a fost internat.

Amintim că în România este, de luni, stare de urgență.Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni dimineață, că numărul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns în România la 158.Noile persoane depistate pozitiv au vârste cuprinse între 19 și 54 de ani șicele mai multe au călătorit în Italia, iar două dintre ele în Austria și Germania. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`