Dumitru Buzatu a fost reţinut de procurorii DNA în dosarul mitei de peste un milion de lei

Dumitru Buzatu a fost reţinut de procurorii DNA în dosarul mitei de peste un milion de lei
Foto: Dumitru Buzatu (sursă foto: Adevarul)

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reținut de procurorii DNA Iași într-un dosar de corupție, în care este acuzat că a primit o mită de peste un milion de lei. Buzatu a fost adus pentru audieri după percheziții la locuința sa din comuna Ştefan cel Mare. El a fost prins în flagrant când primea 1,25 milioane de lei pentru a favoriza o firmă în obținerea unui contract. Potrivit surselor, mai multe teancuri de bani ar fi fost găsite în portbagajul mașinii oficialului local, după ce i-ar fi primit în incinta unui local pe care îl frecventa.

Marcel Ciolacu propune excluderea lui Buzatu din PSD

Premierul României, șeful lui Buzatu pe linie de partid, a anunțat că sâmbătă va convoca Biroul Politic Național și va propune excluderea acestuia din formațiune.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`