DSP București nu va mai primi documentele în format fizic. Noi modalități de eliberare a deciziilor de carantinare și izolare

DSP București nu va mai primi documentele în format fizic. Noi modalități de eliberare a deciziilor de carantinare și izolare

Direcția de Sănătate Publică București a anunțat în cursul zilei de joi, 3 septembrie, că nu vor mai fi acceptate documentele fizice, din partea persoanelor care se prezintă la sediul din strada Avrig, pentru eliberarea deciziilor de carantinare și izolare. Documentele ar urma să fie depuse online, iar deciziile trimise pe mail către medicii de familie sau solicitanți.

DSP București nu mai primește acte în format fizic

În contextul pandemic actual, DSP București nu va mai primi documentele în format fizic, de la persoanele care se prezintă la sediul din strada Avrig. „În contextul pandemic actual, începând cu data de 3.09.2020 nu se mai primesc documente fizice de la persoanele care se prezintă personal la sediul DSPMB, str. Avrig, nr. 72-74 pentru eliberarea deciziilor de carantina / izolare”, se arată într-un comunicat prezent pe site-ul instituției.

Toate documentele se transmit electronic

Potrivit comunicatului, toate documentele ar urma să fie transmie electronic, pe adresa [email protected]. Decizia de carantină sau izolare, eliberată de către Direcția de Sănătate Publică a. Municipiului București se va transmite electronic, pe adresele de e-mail ale medicilor de familie sau solicitanților.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`