Droguri vândute la magazin, în București. Opt persoane sunt cercetate

Droguri vândute la magazin, în București. Opt persoane sunt cercetate
Foto: diicot.ro

Caz șocant în București, unde s-au găsit droguri la vânzare într-un magazin din Sectorul 2. Opt persoane sunt acuzate că vindeau droguri personelor din București și Prahova.

Vindea droguri la magazin

Procurorii DIICOT au constatat că în perioada mai-octombrie 2024, persoanele au deținut și vândut droguri de risc și de mare risc, precum canabis, ketamină, comprimate ecstasy și pulbere MDMA, cocaină și timbre LSD, persoanelor din București și județul Prahova, informează Sursa Zilei.

Unul dintre indivizi era și administratorul unui magazin din București și se întâlnea cu clienții în spațiul comercial pentru a le vinde droguri.

Ce au gasit anchetatorii la percheziții

În urma perchezițiilor s-au gasit și confiscate 2 kilograme de MDMA, 1,3 kilograme canabis, 1 kilogram amfetamină, 350 grame rezină de canabis, 200 grame cocaină, 100 grame ketamină, 354 timbre LSD, 86 comprimate ecstasy, ambalaje pentru distribuția drogurilor, cântare, grindere și sumele de circa 85.000 de lei, 2.000 de euro și alte mijloace de probă.

Cinci persoane au fost reținute, iar pentru alte trei s-a dispus măsura controlului judiciar. Indivizii au vârste cuprinse între 18 și 47 de ani și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc. Toți cei opt au fost arestați preveventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`