Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon

Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon
sursă foto: Unsplash

Doi concurenţi, un britanic şi un mexican, au murit joi în timp ce participau la Campionatele Mondiale de triatlon de la Torremolinos, în sudul Spaniei, au anunţat organizatorii.

Cei doi concurenți se aflau în apropiere de Malaga

„Cu profundă tristeţe vă informăm că doi participanţi (un mexican şi un britanic) au murit în timpul Campionatelor Mondiale” de la Torremolinos, în apropiere de Malaga”, a anunţat World Triathlon, federaţia care organizează evenimentul.

„Le transmitem cele mai sincere condoleanţe familiilor, prietenilor lor, federaţiilor naţionale şi întregii familii a triatlonului”, a adăugat forul.
Într-un scurt comunicat, Federaţia Britanică de Triatlon a confirmat decesul unuia dintre sportivii săi, fără a oferi alte detalii.

Potrivit cotidianului local Malaga hoy, cele două persoane care au murit aveau 57 şi 79 de ani şi participau la eveniment la categoria „veterani”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:08 - Laurențiu Gîdei, despre referendumul lui Nicușor Dan: Este doar un joc perfid al primarului general al Capitalei, care a devenit brusc, peste noapte, omul numărul 1 al țării (VIDEO)
14:07 - Familiile vor fi tot mai sărace de acum înainte, spune șefa FMI, Kristalina Georgieva: „Inflația îi lovește cel mai tare întotdeauna pe cei săraci.”
14:01 - Copiii dispăruți din Hunedoara ar fi fost răpiți de tatăl lor. Anchetatorii încearcă să afle cum au ieși minorii din țară
13:34 - Marcel Ciolacu, despre cazul țintei aeriene din Eforie: Haideți să vedem toată analiza celor de la Ministerul Apărării, dacă a fost o provocare cibernetică (VIDEO)
13:27 - Farsă la 112 în Brașov. O fată a spus că este răpită, dar era o provocare pe TikTok
13:26 - Metrorex nu a emis aviz pentru autorizația de construcție la Planşeul Unirii
13:18 - Marcel Ciolacu, despre referendumul lui Nicușor Dan: Consilierii generali PSD vor veni și ei cu o întrebare legată de prevenția consumului de droguri în școli (VIDEO)
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)