Dramă uriașă la ANTENA 1! Soția i-a MURIT de cancer! Ce tragedie …

Dramă uriașă la ANTENA 1! Soția i-a MURIT de cancer! Ce tragedie ...
Sursa: Pixabay

Regizorul comediei de la Antena 1, ”Liber ca pasărea cerului”, Răzvan Săvescu, în vârstă de 46 de ani, a trecut prin momente cumplite atunci când i-a murit soția, Oana Ioachim.

LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A ÎNCETAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA ORE! DAN NEGRU A CONFIRMAT TOTUL

Femeia, în vârstă de 48 de ani, a fost răpusă de cancer la sân, în 2015.

DRAMA ZILEI! VEDETA DE LA KANAL D A FOST IMPLICATĂ ÎNTR-UN TRAGIC ACCIDENT! MAȘINA S-A FĂCUT PRAF! IMAGINI GREU DE PRIVIT

Soția acestuia a avut o carieră recunoscută atât în teatru, cât şi în cinematografie. Angajată a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani, aceasta a lucrat cu regizori precum Cătălina Buzoianu, Dan Micu, Dragoş Galgoţiu, Dinu Manolache, Sanda Manu, scrie cancan.ro.

PANICĂ ÎN SHOWBIZ! ȘTEFAN BĂNICĂ JR A PĂȚIT-O GRAV! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! IMAGINI CUTREMURĂTOARE

“E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre Oana Ioachim (Oachi, aşa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru şi ne cunoşteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată şi o actriţă talentată şi inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în faţa unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana!”, a scris atunci Ștefan Bănică Jr., pe contul său de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`