Dr. Mircea Beuran despre acuzaţiile FRAUDĂRII unui examen: N-a fost o problemă de copiere, au fost TENTATIVE de a scoate telefoanele (VIDEO)

Dr. Mircea Beuran despre acuzaţiile FRAUDĂRII unui examen: N-a fost o problemă de copiere, au fost TENTATIVE de a scoate telefoanele (VIDEO)
Sursă foto: Pixabay / marionbrun

Nu a fost o problemă de copiere, au fost tentative de a scoate telefoanele, iar notadespre care se vorbeşte c-a fost luată de la un candidat la altul nu este luată, a declarat vineri, pentru B1 TV, Dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Urgenţă din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, în legătură cu o presupusă fraudare a unui examen de chirurgie generală.

Declaraţiile Dr. Mircea Beuran au venit după apariţia unor informaţii potrivit cărora mai mulţi candidaţi ar fi copiat, cu acordul supraveghetorilor, în cadrul unui examen de chirurgie generală organizat chiar de către Dr. Mircea Beuran.

Acuzaţiile au pornit de la Dr. Mirel Leoveanu, unul dintre participanţii la examen, care iniţial luase examenul, pentru că ulterior să îl pice, aparent după ce i-ar fi fost luată notă şi acordată unui alt candidat.

„N-a fost o problemă de copiere, au fost tentative de a scoate telefoanele cu toate că, iniţial, la începutul examenului, s-au depus telefoanele de fiecare candidat. Dar unii dintre ei au mai avut telefoane”, a declarat Dr. Mircea Beuran.

„În clipa în care cei care supravegheau au văzut, le-au luat aceste telefoane, dar n-au apucat să copieze niciunul din cei la care s-au luat felefoanele”, a adăugatşeful Clinicii de Urgenţă din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Ulterior, Mircea Beuran a negat căDr. Mirel Leoveanu i s-ar fi luat nota, pentru a fi dată unui alt candidat.

„Iar notă despre care se vorbeşte c-a fost luată de la un candidat la altul nu este luată. A fost o eroare materială de dictare. S-a dictat o notă care nu era a domnului Leoveanu, era a unei alte doamne doctor. S-a observat în timp util aceasta eroare, a fost chemat doctorul Leoveanu, s-a discutat cu el, el n-a acceptat, a zis ‘ati dictat aşa, aţi pus nota asta, asta-i nota mea’, a spusDr. Mircea Beuran.

„Domnul Leoveanu a depus o contestaţie la Ministerul Sănătăţii, noi l-am primit cu toată comisia, i s-a arata teza pe care a scris-o, a recunoscut-o, teza nu are niciun fel de modificări”, a mai precizat el.

Dr. Mircea Beuran a precizat că prima notă a lui Mirel Leoveanu ar fi fost 5,55, iar la reevaluare a luat 4,65.

„Dacă discutăm ca cineva vrea să substituie o notă care nu este a lui s-ajungă medic specialist în chirurgie generală, comisia nu a acceptat treaba aceasta”,a adăugatMircea Beuran.

Nu în ultimul rând, Dr. Mircea Beuran a precizat că nu au fost folosite camerele de luat vederi prezente în sala în care s-a desfăşurat examenul.

„Noi, cei care suntem în aceste comisii, vă rog să credeţi că ne facem cu conştiinciozitate datoria faţă de aceşti colegi de-ai noştri şi dorim că produsul pe care noi îl creem, medicul specialist, să fie de vârf”, a concluzionat Dr. Mircea Beuran.

Acuzaţiile de fraudăpot fi citite AICI.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul