Două mașini de lux clonate, descoperite de polițiști în Portul Constanța (VIDEO)

Două mașini de lux clonate, descoperite de polițiști în Portul Constanța (VIDEO)

Imaginaţia hoţilor pare să nu aibă limite. Două maşini de lux clonate au fost descoperite în Portul Constanţa. Maşinile erau furate din Vestul Europei şi apoi înmatriculate în Ucraina, după modelul altor autoturisme.

Afacerea a fost pusă pe picioare de trei ucrainieni, doi moldoveni şi un rus, cu toţii fiind daţi, în prezent, în urmărire prin Interpol. Nu este pentru prima dată când în România apar maşini clonate.

Mașinile de lux clonate au fost găsite în portul Constanța Sud Agigea. Este vorba despre două limuzine care se aflau într-un container.

Imediat polițiștii români, alături de cei ucrainieni, au intrat pe fir și au dat de urma unei rețele de traficanți de mașini de lux, din care care fac parte trei ucrainieni, doi cetățeni moldoveni și un rus.

Potrivit polițiștilor, în ultimul an și jumãtate, traficanții au trecut prin portul Constanța cinci mașini.

Limuzinele erau furate din țări vest-europene și înmatriculate în Ucraina, prin sistemul „clonă”, și ulterior puse în circulație în România.

Autoturismele originale, adică cele ale căror date de identificare și caracteristici tehnice au fost folosite pentru mașinile clonate, nu au părăsit niciodată teritoriul ucrainean, ele circulând în prezent pe străzile din Kiev. Cei șase traficanți de mașini sunt identificați, ei fiind dați în urmărire prin Interpol.

La începutul acestui an, în România au fost identificate alte mașini clonate. Mai precis, un bucureștean a avut supriza să parcheze mașina lângă una identică, chiar în service-ul auto unde își dusese autoturismul.

La scurt timp, un clujean a reclamat polițiștilor că a s-a depășit singur în trafic.

Mașini clonate, descoperite în port

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`