Două femei au fost ucise de un bărbat din Constanța. Le-a furat mașinile de lux și cu una a făcut accident

Două femei au fost ucise de un bărbat din Constanța. Le-a furat mașinile de lux și cu una a făcut accident
Sursa foto: Shutterstock

Un bărbat din județul Constanța, zis și Șacalul, a fost reținut, fiind suspect că a ucis două femei pentru a le fura mașinile de lux.

Cadavrul unei femei a fost abandonat în câmp

Crimele au avut loc luna trecută, iar de atunci procurorii au încercat să-l găsească pe suspect. Una dintre femei a fost ucisă în casă, iar celaltă în mașină, abandonată pe câmp, iar din cadavrul ei au mâncat șacalii. Criminalul a plecat cu mașinile furate pe care le-ar fi vândut ulterior, informează Digi24.

Anchetatorii cred că cele două femei au fost otrăvite sau li s-a dat o supradoză de droguri.

Victimele erau din Tulcea și Timișoara. Cea din urmă, avea 28 de ani, și a fost dată dispărută de luna trecută. Cadavrul i-a fost găsit pe un câmp de către un șofer, la circa 60 de kilometri de Constanța. Bărbatul a trimis mesaje rudelor și prietenii tinerei de pe telefonul acesteia pentru ca ei să creadă că este bine. Femeia din Tulcea a fost găsită decedată într-un apartament din Mamaia Nord.

A fost luat de polițiști din spital

Cu una dintre mașini a făcut accident, în urmă cu zece zile, și a ajuns la spital. Din unitatea medicală a fost luat de către polițiști și dus la percheziții. Procurorii au luat mai multe obiecte din casa lui care i-ar putea ajuta să refacă firul crimelor.

Bărbatul și partenera lui au fost reținuți pentru 24 de ore, dar astăzi se va cere arestarea preventivă pentru 30 de zile. Și băiatul femeii de 15 ani ar fi implicat în operațiune pentru ștergerea urmelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`