Două avioane nu au putut ateriza pe Aeroportul din Otopeni din cauza vijeliei

Două avioane nu au putut ateriza pe Aeroportul din Otopeni din cauza vijeliei
Sursa foto: Freepik.com

Două avioane care aveau ca destinație București nu au putut ateriza și au fost nevoite să aștepte în aer îmbunătățirea vremii din cauza vijelei și ploii torențiale din zona aeroportului „Henri Coandă” (Otopeni) din București, informează Boarding Pass.

Două avioane, afectate din cauza vijeliei și ploii torențiale din zona aeroportului Otopeni

Zborurile care au fost afectate sunt Ryanair FR1795 Skiathos – București și Lufthansa LH1420 Frankfurt – București.

Spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București se mai îndreaptă și alte avioane, iar dacă vremea nu se va îmbunătăți, probabil, și acestea vor intra în zonă de așteptare.

În jurul orei 18:10, zborul Lufthansa LH1420 Frankfurt – București a aterizat. Spre aeroport s-a îndreptat și zborul Ryanair FR1795 Skiathos – București.

La 18:35, niciun alt avion nu mai era în zona de așteptare, iar aterizările nu mai sunt perturbate.

Cetățenii din București au primit un mesaj RO-Alert marți după-amiaza privind intensificări ale vântului și vijelie puternică.

„Avertizare meteo – intensificări ale vântului, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi mari, averse torenţiale care vor acumula local 25 l/mp. Perioada de manifestare 17,10 – 18,15. Evitaţi deplasările şi luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”, se arăta în mesajul citat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`