Dosarul ȘPĂGILOR de la Vama Nădlac 2: S-a cerut MITĂ și celebrei TRUPE AC/DC pentru a le permite artiștilor trecerea camioanelor cu echipamente către Ungaria

Dosarul ȘPĂGILOR de la Vama Nădlac 2: S-a cerut MITĂ și celebrei TRUPE AC/DC pentru a le permite artiștilor trecerea camioanelor cu echipamente către Ungaria

Dosarul șpăgilor de la Vama Nădlac 2, în care sunt acuzați mai mulți PSD-iști, scoate la iveală detalii halucinante.

Angajata Direcției Regionale Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP) Elisabeta Miuţescu, care ar fi luat şpagă de aproximativ 40 de ori, este aceeași persoană implicată și în scandalul din anul 2010 când un membru din staff-ul trupei AC/DC a reclamat că angajaţi ai CNADNR le-au cerut şpagă pentru a le permite trecerea camioanelor cu echipamente către Ungaria, după ce formaţia a susţinut un concert la Bucureşti, potrivit stirile protv.

Atunci, patru angajați, unii dintre ei acuzați și acum, au fost concediați de ministrul transporturilor de la acea vreme.

Aceștia au dat însă ministerul în judecată și au câștigat, iar în anul 2012 au fost repuși în funcție.

De altfel, Elisabeta Miuţescu a fosr reținută săptămâna aceasta în cazul șpăgilor de la Arad.

Amintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, marți, cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a celor opt persoane în dosarul de corupție de la vama Nădlac II, în care sunt cercetați penal trei parlamentari PSD, printre care și șeful filialei social-democrate dinArad, Dorel Căprar.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de DNA, care a reţinut opt persoane în acest dosar, respectiv Cristian Ilie Ispravnic – director general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, consilier judeţean şi vicepreşedinte al PSDArad; Cristian Horgea – şef al Agenţiei de Control şi Încasare Nădlac II şi vicepreşedinte al PSDArad; Anca Stoenescu – fosta şefă a Inspectoratului Şcolar JudeţeanArad.

De asemenea, în interceptările acestora apar numele Vioricăi Dăncilă, al lui Răzvan Cuc și Mihai Fifor. Citește AICI interceptările.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`