Dosarul morții lui Condrea: Principalul martor ar fi fost săltat de polițiști pentru că nu s-a prezentat la audieri (VIDEO)

Dosarul morții lui Condrea: Principalul martor ar fi fost săltat de polițiști pentru că nu s-a prezentat la audieri (VIDEO)
Foto: cotidianul.ro

Principalul martor al morţii lui Dan Condrea a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Gabriela Pelin, femeia care a văzut accidentul în care a murit patronul Hexi Pharma, a fost luată de poliţie din trafic, fiind acuzată că a fost citată la Parchet şi nu s-a prezentat, informază B1 TV. Deşi timp de trei zile nu a chemat-o nimeni la audieri. Până să fie luată de poliţişti, femeia a făcut însă dezvăluiri în mass-media şi pe Facebook.

”Avea foarte multe hârtii în dreapta lui, toate au sărit pe geam. Ori a pierdut și a încercat să o ia înapoi… Nimeni nu a văzut că el a încercat să vină înapoi, dar a luat copacul. Pur și simplu, cred că viteza nu i-a permis. Este un șanț. A dat semnal, m-a depășit. Vorbea la telefon. Avea telefonul pe partea dreaptă. Eu circulam cu 80-90. El m-a depășit. Nu putea să aibă mai mult de 100. La o depășire, când depășești pe cineva, normal că ai mai mult ca celălalt. Am văzut când a dispărut de aici, dar nu am văzut când a intrat în copac”, a povestit aceasta.

Pe de altă parte, Gabriela Pelin a scris pe Facebook că a fost tot timpul în spatele maşinii lui Condrea şi este imposibil ca cineva să fi venit să fi plantat actele în maşină doar ca să pară că victima era patronul Hexi Pharma. Astfel, femeia exclude orice înscenare.

”Si iar minciuni si ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era el l-am gasit greu in iarba mare si la cativa metri era portofelul plin de țărână si primul instinct a fost sa găsesc un act de identitate sa vad daca este din zona, dar am gasit doar permisul de conducere si am citit numele si cnp-ul văzând ca este aproape de varsta mea, m-am gandit sa nu aibă copii sau pe cineva in masina, am cautat dar nu se vedea nimic nici printre fiare nici in iarba foarte mare. Asta ca sa inteleaga poporul ca nu aveau cum sa ajungă actele patronului Hexipharma la locul accidentului cum ca n-ar fi fost el. Fata nu i-am văzut-o deoarece când l-am zarit sub fiare era cu fata îngropată in pământ lângă masina”, a scris Gabriela Pelin pe Facebook.

Dosarul morții lui Condrea: Principalul martor ar fi fost săltat de polițiști pentru că nu s-a prezentat la audieri

#DIRECT_ONE_6y53wg#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`