Dosar penal pentru ucidere din culpă, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Procurorii fac cercetări

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Procurorii fac cercetări
FOTO: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Procurorii au început cercetările după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cauza va fi cercetată de către procurorii de la Parchetul Tribunalului Constanța. Mai multe echipe de polițiști și criminaliști au fost trimise de la București la Constanța. Aceștia urmează să realizeze ancheta alături de polițiștii constănțeni, scrie Digi 24.

Anchetă la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Procurorii și polițiștii criminaliști au demarat o anchetă, după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Aparatura medicală urmează să fie ridicată de către anchetatori pentru a fi investigată. Totodată, se vor realizat cercetările la fața locului, de unde vor fi prelevate și probe.

În urma incendiului de la Constanța au murit 9 persoane și 113 pacienți au fost evacuți. Dintre aceștia, 50 au fost relozați în alte spiatel din oraș sau din restul județului.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți B1TV.ro și pe
`