Dosar penal după vânzarea ilegală de petarde, artificii, alcool nefiscalizat și produse contrafăcute în Alba

Dosar penal după vânzarea ilegală de petarde, artificii, alcool nefiscalizat și produse contrafăcute în Alba
Sursa foto: Pixabay

Polițiștii din Alba au desfășurat percheziții la o persoană fizică și la o societate comercială, într-un dosar care vizează acuzații privind comercializarea ilegală a articolelor pirotehnice, dar şi a alcoolului nefiscalizat şi a unor produse contrafăcute.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba menţionează că poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, au efectuat joi 5 percheziţii pe raza localităţii Săsciori, la sediul unei societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu articole pirotehnice, punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

„Cu această ocazie au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 80 kilograme de articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3, F4 şi P1, 234 litri băuturi spirtoase, 2.054 litri produse de igienă personală şi 2.497 kilograme de produse de igienă personală, purtând însemnele identice cu cele ale unor mărci înregistrate, fără a deţine documentele de provenienţă şi fără a fi marcate corespunzător”, precizează IPJ Alba.

Acţiunea a beneficiat, potrivit sursei citate, de sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi, totodată, de cel al luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios