Dosar de politician: Baronul Țurcanu și scandalul demisiilor (VIDEO)

Dosar de politician: Baronul Țurcanu și scandalul demisiilor (VIDEO)

Liberalii au exultat de fericire atunci când Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale și au anunțat o nouă eră politică în România: România curată, România în care se face o altfel de politică, o politică a lucrului bine făcut.

Cale lungă de la vorbe la fapte. Baronizarea României e atât de adâncă, încât atât PSD cât și PNL sunt infectate de corupție până în măduvă.

 Cum poate vorbi însă președintele Iohannis despre o curățare a societății când, de exemplu, PNL se bazează electoral pe un personaj ca Florin Țurcanu.
Țurcanu este baronul județului Botoșani, el a fost președintele PNL Botoșani până acum câteva zile și șef al Consiliului Judetean.

De fapt, Țurcanu controlează încă întreg județul. Baronul de Botoșani a fost obligat de conducerea PNL să își dea demisia după câteva luni de scandaluri cu liderii de la centru.
Liberalul a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual și uz de fals, printr-o sentință a magistratilor Curții de Apel Suceava.
 Acesta a falsificat nu mai puțin de 19 documente. Modul in care baronul se agață de putere este de-a dreptul comic.

 Pentru ca circul politic să fie și mai savuros, baronul Țurcanu l-a impus pe fratele sau șef la PNL după o ședință la care au participat soția sa- deputata Roxana Anușca, fratele său și deputatul PNL Verginel Gireada- locotenentul aceluiași baron.

Total întâmplător, familia Țurcanu deține un abator, unde proceseaza carne de cal. Eu îl recomand de pe acum pe Mihăița Țurcanu ca viitor ministru al agriculturii în guvernul președintelui Iohannis, el este simbolul noii generații de politicieni.

Dosar de politician-31 martie

Urmăriți B1TV.ro și pe
`