Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

Accidentul mortal în care a fost implicat un poliţist pe motocicletă, din faţa Casei Poporului, a impresionat o ţară întreagă. Printre cei afectaţi de acest episod negru se numără şi Dorian Popa, care a dezvăluit că-l cunoştea personal pe agentul de la Brigada Rutieră.

Poliţistul se afla în timpul liber

Drama s-a produs după ce motocicleta agentului a intrat în coliziune cu o maşină, pe Bulevardul Libertăţii. Ionuț Negrilă avea 30 de ani.

Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, a spus un coleg al poliţistului mort.

Agentul l-a învăţat pe Dorian Popa să conducă

Dorian Popa a dezvăluit că poliţistul Ionuț Negrilă a fost unul dintre prietenii lui adevăraţi.

Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentru un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc, Negrilă, ești cu mine aici”, a depostat Dorian Popa pe Instagram.

Bărbatul aflat la volanul maşinii ce a intrat în coliziune cu motocicleta a fost supus probei cu etilotestul și nu consumase băuturi alcoolice. El a fost dus la audieri. Anchetatorii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`