Donald Trump este contestat de un înalt oficial al Partidului Republican (VIDEO)

Donald Trump este contestat de un înalt oficial al Partidului Republican (VIDEO)
Foto: pr.org

Chiar dacă a rămas singurul candidat al Partidului Republican la alegerile prezidențiale din această toamnă, Donald Trump are adversari chiar în randul propriului partid, informează B1 TV. Paul Ryan, un înalt reprezentant al republicanilor, a declarat că deocamdată nu este pregătit să sprijine candidatura miliardarului american.

”Nu sunt încă pregătit să îl sprijin la acest moment. Vreau şi sper să fac asta, dar cred că trebuie să restabilească unitatea în jurul candidaturii”

Acesta a fost anunțul pe care l-a făcut Paul Ryan, președintele Camerei Reprezentanților și unul dintre cei mai înalți responsabili ai Partidului Republican în legătură cu Donald Trump, candidatul presupus al partidului la alegerile prezidențiale din Statele Unite. Totuși, Ryan a admis că speră să îl susțină în viitor pe miliardarul american dacă acesta, care divizează partidul din cauza stilului și ideilor sale, va fi capabil să restabilească unitatea în jurul candidaturii sale.

Donald Trump este contestat de un înalt oficial al Partidului Republican

#DIRECT_ONE_kf9w7x#

Donald Trump a rămas singurul candidat republican la alegerile prezidențiale din noiembrie, după retragerea din cursa electorală a guvernatorului de Ohio, John Kasich, şi a principalul său rival, Ted Cruz.

Miliardarul american a declarat că noul său obiectiv a devenit înfrângerea lui Hillary Clinton, care a rămas singurul obstacol în cursa sa pentru Casa Albă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`