Dolj: Copil dat dispărut după ce a plecat la joacă și nu s-a mai întors, găsit în Dunăre, la peste doi kilometri de zona unde a intrat în apă

Dolj: Copil dat dispărut după ce a plecat la joacă și nu s-a mai întors, găsit în Dunăre, la peste doi kilometri de zona unde a intrat în apă

Copilul de 10 ani din județul Dolj, care a plecat de acasă la joacă şi nu s-a mai întors, a fost găsit sâmbătă după-amiază înecat în Dunăre.

Copil înecat în Dunăre

Minorul e din comuna Călărași. Vineri, polițiștii din Dăbuleni au fost alertați prin 112, de către un bărbat de 35 de ani, că joi, ora 14.00, fiul său de 10 ani a plecat cu bicicleta să se joace cu alţi copii şi nu s-a mai întors.

Vineri dimineaţă, pe malul Dunării, în zona localităţii Călăraşi, au fost găsite bicicleta și haine recunoscute de familia minorului.

În căutarea copilului au pornit poliţişti, jandarmi, voluntari, angajaţi ISU Dolj – Garda de Intervenţie Bechet, cu un echipaj de prim ajutor şi o ambarcaţiune, precum şi echipa de scafandri ISU Mehedinţi şi ISU Dolj formată din patru subofiţeri.

Sâmbătă după-amiază, trupul copilului a fost găsit la mai bine de doi kilometri distanță.

„Echipajul de căutare-salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Bechet a găsit trupul copilului înecat în fluviul Dunărea, la o distanţă de peste 2 km de zona indicată unde ar fi intrat în apă”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, citat de Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`