Doliu în PSD: Prima femeie prefect de Timiș a pierdut lupta cu cancerul, la 48 de ani

Doliu în PSD: Prima femeie prefect de Timiș a pierdut lupta cu cancerul, la 48 de ani
Sursa foto: Facebook PSD Timiș

Eva Călin, fostul prefect al judeţului Timiș, a murit în noaptea de joi spre vineri, 21 iulie, la vârsta de 48 de ani, relatează Dcnews.ro.

Eva Călin a pierdut lupta cu cancerul

Eva Călin, cunoscută anterior sub numele de Andreaş, a murit în noaptea de joi spre vineri, după o îndelungată bătălie cu cancerul. Ea a fost prima femeie care a ocupat postul de prefect al județului Timiș, o funcție pe care a deținut-o aproape trei ani.

„Inima Evei Călin a încetat să mai bată astăzi, o veste pe care n-am fi vrut să o aflăm vreodată. Eva s-a confundat aproape 25 de ani cu administrația publică locală, fiind și prima femeie prefect în Timiș. Dumnezeu să o odihnească!”, este mesajul postat pe Facebook de PSD Timiș.

Eva Călin a fost și şefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu, în perioada în care acesta a fost prim-ministru.

De-a lungul carierei sale în administrația publică, ea a fost cunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa în slujba comunității.

Pe lângă cariera sa remarcabilă în politică, Eva Călin a fost, de asemenea, o luptătoare curajoasă în viața personală. Chiar și în fața provocărilor dure impuse de cancer, ea a rămas puternică și hotărâtă să facă față acestei boli necruțătoare. Cu toate eforturile și tratamentele, destinul a decis să-i ia pe timpul nopții de joi spre vineri pe această personalitate marcantă, care a rămas în amintirea celor care au cunoscut-o și au colaborat cu ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`