Doi turiști români implicați într-un accident, după ce mașina lor a căzut de pe autostrada Struma în Bulgaria. Care este starea victimelor

Doi turiști români implicați într-un accident, după ce mașina lor a căzut de pe autostrada Struma în Bulgaria. Care este starea victimelor
Foto: Pixabey

O familie de români care călătorea spre Grecia a suferit un accident cu mașina pe autostrada Struma, în apropiere de Boboșevo, Bulgaria. Autoturismul lor a părăsit carosabilul și s-a prăbușit pe un acoperiș, într-o râpă, conform portalului de știri local Struma.

Accident grav pe autostrada Struma”

Marți, în jurul orei 13:00, un accident a avut loc la km 65 al autostrăzii Struma” în direcția Blagoevgrad. Se pare că șoferul, în vârstă de 56 de ani, a adormit la volan, pierzând controlul mașinii. Aceasta a părăsit necontrolat carosabilul, a plonjat într-o râpă adâncă de peste 10 metri. În interiorul vehiculului se afla și soția șoferului.

Un alt șofer a fost martor la un accident și a sunat imediat la numărul de urgență 112. Rapid, o echipă de intervenție din partea Centrului de Urgență și o mașină de poliție au ajuns la fața locului. Vestea bună este că cei doi cetățeni români implicați în accident au reușit să iasă singuri din vehicul.

Ambasada preocupată de starea de sănătate a cetățenilor români implicați în accident

Bărbatul a scăpat fără nicio rană fizică, dar a avut parte de o sperietură groaznică, în timp ce soția lui a suferit zgârieturi pe față, cel mai probabil de la parbrizul spart al mașinii. Femeia a fost imediat transportată cu o ambulanță la Centrul de Urgență din Dupnița, unde s-a constatat că are o fractură a vertebrei toracice.

Imediat după producerea accidentului, autoritățile au stabilit contactul prompt cu reprezentanții ambasadei României, care au exprimat interesul lor față de starea de sănătate a cetățenilor români implicați și de spitalul în care au fost internați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`