Doi tineri din Bistrița-Năsăud și-au agresat propriul văr la încurajarea tatălui. Aceștia au fost reținuți de polițiști

Doi tineri din Bistrița-Năsăud și-au agresat propriul văr la încurajarea tatălui. Aceștia au fost reținuți de polițiști
Sursă foto: Pixabay

Doi tineri de 19, respectiv 23 de ani din Bistrița-Năsăud și-au agresat un văr care a ajuns la spital în urma rănilor. Băieții au fost reținuți de polițiști.

Tinerii au recurs la acest gest fiind instigați de tatăl lor

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, în zona târgului de animale din orașul Năsăud. Cei doi tineri și-au agresat propriul văr, un tânăr de 22 de ani, după ce au fost instigați de tatăl lor, conform Știrile ProTv. 

„La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii de la Ordine Publică şi Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud au documentat activitatea infracţională a doi tineri de 19 şi 23, ambii din Năsăud, cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi ieri, 24 septembrie, prin SNUAU 112, de către o femeie din Năsăud, cu privire la faptul că pe o stradă din oraş, în zona târgului de animale, a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Poliţiştii au identificat la faţa locului cinci persoane implicate, iar din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că un tânăr de 22 de ani din Năsăud, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Podirei din Năsăud, ar fi fost blocat de un unchi al său, în vârstă de 45 de ani, iar doi dintre fiii acestuia, de 19 şi 23 de ani, l-ar fi lovit şi ar fi provocat distrugeri la autovehicul condus de acesta”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud

Cei doi au fost reținut pentru 24 de ore

În urma incidentului, tânărul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri de 19 și 23 de ani au fost reținut pentru 24 de ore în urma audierilor și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Împotriva bărbatului de 45 de ani și a celor doi fii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Năsăud.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:17 - Alexandru Kocsis (Forța Dreptei): Iohannis a făcut foarte mult rău PNL de când a decis readucerea PSD la guvernare
20:05 - Toți au rămas mască! Ce cadou i-a făcut Lionel Messi lui Adrian Minune, cu ocazia zilei lui de naștere. Asta da surpriză!
19:58 - Marian Rasaliu a argumentat de ce PSD a refuzat să susțină „Legea Iohannis”: Nu se poate ca Iohannis să detoneze o coaliție guvernamentală care lucrează în folosul țării (VIDEO)
19:53 - Care este motivul majorării salariului mediu? Domeniul IT a rămas cel mai bine plătit de la noi din țară
19:39 - Klaus Iohannis: „România sprijină pe deplin Inițiativa de Pace a Președintelui Zelenski” / „Acest război brutal a afectat deja națiuni și oameni din întreaga lume”
19:30 - Virgil Guran a explicat de la ce au pornit neînțelegerile în coaliția PSD-PNL: Acum se discută doar tehnic, se colaborează formal. S-a ajuns la o relație foarte, foarte rece (VIDEO)
19:19 - Cine va suporta cele mai mari creșteri ale costului energiei. Prețurile nu vor mai fi plafonate din aprilie 2025
19:14 - O familie tânără a investit 500.000 de euro într-o afacere care acum le aduce un profit generos. Afacerea a început în străinătate
19:13 - Ștefan Pălărie: „Niciun ghid de finanțare nu a fost lansat pe niciun program sectorial de coeziune din exercițiul financiar 2021-2027”
18:38 - Cel mai mare producător de lapte din România își închide una dintre fabrici. Toți angajații au fost concediați