Doi șoferi băuți s-au tamponat la Constanța. Cel mai în vârstă, de 81 ani, a ajuns la spital

Doi șoferi băuți s-au tamponat la Constanța. Cel mai în vârstă, de 81 ani, a ajuns la spital
Sursa Foto: Freepik

Joi seara, pe strada Ion Roată din municipiul Constanța a avut loc un accident în urma căruia un șofer în vârstă de 81 de ani a fost transportat la spital.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Niciun șofer implicat nu a scăpat de dosar penal

Referitor la acest eveniment rutier, reprezentanții IPJ Constanța transmit:

„La data de 9 februarie a.c., ora 20.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ion Roată din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat, de 37, respectiv  81 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 81 de ani a fost ușor rănit.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani și 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 81 de ani.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)