Doi români, condamnați la închisoare în Anglia după ce au furat produse în valoare de 30.000 de lire sterline / Cum plecau din magazine fără să plătească

Doi români, condamnați la închisoare în Anglia după ce au furat produse în valoare de 30.000 de lire sterline / Cum plecau din magazine fără să plătească
Sursa foto: Captură video / YouTube

Doi români au fost condamnați la închisoare în Anglia, după ce au furat produse în valoare de 30.000 de lire sterline din magazine. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani și soția lui, în vârstă de 24 de ani, au furat produse cosmetice, alcool și detergent după ce rupeau etichetele de securitate, scrie Daily Mail.

Cuplul de români a furat produse din 11 magazine din orașe diferite

Bărbatul mai avea o condamnare de doi ani de închisoare, în urma infracțiunilor comise în perioada februarie-august. Într-unul din furturi, românul a luat-o și pe soția lui. Astfel, cei doi au fost arestați la domiciliu în Scunthorpe, Lincolnshire, pe 6 septembrie. Polițiștii au găsit o parte din bunuri în casa lor.

Curtea Supremă din Nottingham l-a condamnat marți, 5 decembrie, pe român, care a pledat vinovat, după ce a furat de 27 de ori din magazine produse în valoare de 25.000 de lire sterline, la doi ani și trei luni de închisoare.

Soția româncă a pledat și ea vinovată pentru furturi în valoare de 6.000 de lire sterline. Judecătorii i-au comunicat că dacă nu va mai comite nicio infracțiune poate să scape de închisoare.

Cel mai mare furt organizat de cei doi români a avut loc pe 24 iulie, când au sustras bunuri de 10.000 de lire sterline din magazine din Northallerton și Stockton-on-Tees.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:14 - Un autobuz a evitat la limită impactul cu un bloc. 6 persoane au fost rănite în urma accidentului
23:45 - Patru oameni aflați într-o mașină Tesla au murit în Franța după ce vehiculul a ars ca o torță
23:44 - Un bărbat din Capitală a fost grav rănit în urma unui scandal. Totul a pornit de la un loc de parcare
23:13 - Șeful spionajului german avertizează: „Rusia va ataca NATO cel târziu până la sfârșitul acestui deceniu”
23:03 - Bijuterii și obiecte sacre, furate din biserici de către o călugăriță. Care este valoarea totală a bunurilor
22:52 - Nicușor Dan, despre scandalul privind planșeul de la Piața Unirii: „De doi ani Primaria Sectorului 4 spune că vrea să facă planșeul și nu e în stare să aibă un proiect să vină cu avizele”
22:28 - „Boala vampirului”, presupusa afecțiune de care suferea Vlad Țepeș. Dezvăluirile uluitoare ale unei tinere care se confruntă cu aceeași boală rară
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)