Accident grav în județul Brăila: Doi polițiști aflați în patrulare au murit carbonizați (VIDEO)

Accident grav în județul Brăila: Doi polițiști aflați în patrulare au murit carbonizați (VIDEO)

UPDATE:Potrivit presei locale cei doi polițiști morți în accident suntagent șef Mihai Bara (45 de ani) – care se afla la volan, și agent Ana Maria Manea (21 de ani). Imediat dupa impact, mașina a luat foc, iar cei doi oameni ai legii au murit carbonizati.

Știrea inițială: Poliția Română a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că doi polițiști din Brăila și-au pierdut viața, marți seară, într-un cumplit accident rutier produs pe DJ 221, la Șuțești (Brăila).

Incidentul a avut loc în momentul în care polițiștii se aflau în patrulare pe raza localității Șutești. Șoferul autospecialei de poliție a pierdut controlul volanului și a lovit un copac. Imediat dupa impact, mașina a luat foc, iar cei doi oameni ai legii au murit carbonizati.

Un căruțaș a filmat autospeciala care ardea ca o torță, la scurt timp după impact.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.

Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut”, transmite Poliția Română.

Detalii privind cauzele producerii accidentului

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Șoferul autospecialei de poliție, un agent de 45 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul, o femeie în vârstă de 21 ani, ambii agenți de poliție în cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au murit carbonizați.

Accident cumplit în județul Galați: Cinci persoane au fost rănite

Tot marți un alt accident grav s-a produs în județul Galați. Cinci persoane, între care şi un copil de 10 ani, au fost rănite între localităţile Scânteieşti şi Cuca, în judeţul Galaţi.

Din primele date furnizate de Poliţia Galaţi, o femeie, de 50 de ani, care conducea autoturismul dinspre Galaţi către Cuca, a pierdut controlul direcţiei, din motive necunoscute încă, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar.

În urma incidentului, 5 persoane au fost rănite: 3 din primul autoturism, printre care şi femeia aflată la volan, alte 2, printre care şi un minor de 10 ani, din cel de-al doilea autoturism, scrie news.ro.

La faţa locului acţionează echipaje de la SMURD, ISU, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Rutieră Galaţi. De asemenea a fost trimis şi elicopterul SMURD.

Una dintre victime, rănită grav, dar în stare stabilă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi este dusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

În acest caz poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`