Doi polițiști au fost răniți în urma unui accident rutier

Doi polițiști au fost răniți în urma unui accident rutier

Doi poliţişti ai Serviciului Poliţiei Rutiere Vrancea au ajuns la spital, vineri, după ce maşina de serviciu în care se aflau a fost lovită de o dubiţă. Accidentul a avut loc pe DN2, în apropiere de localitatea Garoafa, județul Vrancea, conform Mediafax.

Accidentul a avut loc în timp ce mașina în care se aflau cei doi polițiști era parcată pe drumul european, fiind lovită din spate de către dubița cu pricina.

„Din primele verificări a reieşit că şoferul unei dubiţe înmatriculate în Bucureşti a pătruns pe contrasens cu intenţia de a intra într-o curte. În zonă nu există o cale de acces de la drumul european către locaţia respectivă, iar şoferul se deplasa încet pe contrasens, căutând o cale de acces. Poliţiştii veneau dinspre Focşani şi au oprit pentru a vedea ce caută acea maşină pe sensul opus de mers. Au cerut documentele şi s-au întors la maşină pentru verificări. Ulterior, maşina de poliţie a fost lovită din spate de o altă dubă”, a declarat inspectorul Cătălin Manea.

Cei doi au fost răniți în urma accidentului, fiind apoi transportați la Spitalul Județean Focșani, unde au și fost internați.

Din cauză că polițiștii erau în timpul serviciului, incidentul va fi considerat drept unul de muncă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei