Doi pădurari au fost bătuți de braconieri într-o pădure din Dolj. Bătăușii au fugit în sat

Doi pădurari au fost bătuți de braconieri într-o pădure din Dolj. Bătăușii au fugit în sat
Sursa foto: Shutterstock

Doi pădurari din Dolj au fost bătuți de trei braconieri în plină noapte, într-o pădure. I-au lovit cu pumnii, cu picioarele, cu bâtele, apoi s-au făcut nevăzuți.

Bătaie în pădure

Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, într-o pădure de lângă comuna Rojiște, din Dolj. Pădurarii patrulau ca în fiecare noapte în momentul în care au fost atacați de braconierii care erau însoțiti de câini de vânătoare, conform observatornews.

„Ne-am dat jos să discutăm cu ei. Au sărit la bătaie. Au dat în noi. Au avut şi două bâte. Au dat cu bâta, au spart proiectorul. Aveam lanterna de serviciu, ne-au spart-o”, a spus un pădurar.

Pădurarii au sunat la 112, dar bătăușii deja au fugit. Bărbații spun că braconajul este una dintre principalele probleme din pădurile din România și că astfel de incident au loc aproape în fiecare lună.

Dar, polițiștii au reușit să prindă braconierii și au fost reținuți, fiind cercetați pentru intracțiunea de ultraj. Ce doi pădurari au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`