Doi medici, reținuți după ce ar fi eliberat fișe de permis unor persoane bolnave psihic. Un șofer este un pericol pentru oameni

Doi medici, reținuți după ce ar fi eliberat fișe de permis unor persoane bolnave psihic. Un șofer este un pericol pentru oameni
sursa foto: Freepik

Doi medici sunt suspectați că au eliberat fișe medicale pentru obținerea permisului de conducere unor persoane care au probleme psihice.

Un bărbat s-a înscris la școala de șoferi

Polițiștii au percheziționat, miercuri, clinica din București, unde profesau cei doi medici. Aceștia ar fi eliberat fișe necesare pentru obținerea permisului de conducere unor persoane care au probleme psihice. Mai mult, unul dintre bărbați a reușit să se înscrie la școala de șoferi cu acele documente, chiar dacă el are schizofrenie și tulburare mixtă de comportament, conform știrileprotv.

Acesta a reușit să susțină examenul auto de trei ori, doar că l-a picat de fiecare dată. Pentru că își dorea foarte mult să obțină permisul de conducere ș-au cumpărat unul falsificat de pe internet și circula pe străzile din București și Ilfov. Polițiștii au oprit individul de cel puțin patru ori și au sesizat că nu deținea un permis de conducere.

A fost implicat într-o tamponare

În plus, într-unul dintre cele patru cazuri, bărbatul a fost implicat într-o tamponare. Anchetatorii au cerut o expertiză psihiatrică și s-a dovedit că nu are discernământ și că nu răspunde din punct de vedere penal.

Cei doi medici, un psihologi și un psihiatru sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de uz în serviciu și fals intelectual și vor fi audiați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`