Doi dentiști care erau plecați în concediu au fost jefuiți. Un bărbat le-a intrat în casă și le-a furat bunuri în valoare de aproximativ 13.000 de lei

Doi dentiști care erau plecați în concediu au fost jefuiți. Un bărbat le-a intrat în casă și le-a furat bunuri în valoare de aproximativ 13.000 de lei
Sursa foto: Freepik.com

Două persoane, de profesie medici stomatologi, au fost jefuiți în timp ce se aflau în concediu. Un bărbat le-a intrat în casă și a furat ceasuri, bijuterii, carduri bancare și acte de identitate.

Dentiștilor le-au fost furate mai multe bunuri

Cei doi medici stomatologi s-au întors din concediu pe 6 iulie și au anunțat la poliție că în perioada în care au fost în vacanță, respectiv între 25 iunie și 6 iulie, le-a fost forțată ușa și le-au fost furate mai multe bunuri, potrivit Buletin de București. 

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, un bărbat ar fi pătruns în locuința respectivă, prin folosirea fără drept a unei chei, de unde ar fi sustras un seif în care se aflau șase ceasuri, bijuterii, două carduri bancare și acte de identitate. Prejudiciul a fost estimat la 13.000 de lei”, a transmis Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost prins de Poliția Capitalei

Polițiștii Secției 2 au indentificat un bărbat, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate, în vârstă de 40 de ani, bănuit că ar fi comis fapta. Acesta a fost găsit de polițiști în județul Vâlcea.

Bărbatul a fost dus la audieri la București, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat în fața instanței cu propuneri legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`