Doi copii au fost mușcați de un urs, la Sibiu: Animalul era fugărit de o haită de câini (VIDEO)

Doi copii au fost mușcați de un urs, la Sibiu: Animalul era fugărit de o haită de câini (VIDEO)
Foto: Pixabaay

Incident grav în Sibiu. Doi copii care se aflau împreună cu tatăl lor pe un câmp au fost atacaţi şi muşcaţi de un urs. Salbaticiunea a ajuns acolo dupa ce a fost fugarită de o haită de câini. Cei doi minori sunt internaţi, iar starea lor este bună.

Copiii atacați de urs sunt în bãiat de 10 ani și o fatã de 16 ani. Ambii au fost internați, cu plãgi destul de mari. Medicii spun cã starea lor este bunã și rãspund la tratament.

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

La UPU Sibiu s-au prezentat doi minori. Acestia prezentau mai multe plagi pe antebrat, pe spate. Starea lor de sanatate nu e in pericol si in functie de evolutie vor fi externati probabil in cursul saptamanii acesteia.

Pãrinții le-au spus polițiștilor cã ursul care a atacat era fugãrit de o haitã de câini, iar dupã ce i-a atacat copiii a fugit înapoi în pãdure.

ȘOC ÎN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS ÎN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI

“Eram pe camp cu animalele, deasupra grajdurilor. Stateam cu cei mici care se jucau. Deodatata, de langa un tufis a sarit ursul. L-a trantit pe baiat, jos. Nu a mai stiut ce era cu el. Si cand era copilul trantit jos s-o dat la copila. Era foarte violent. nu stia ce sa faca ursul”, a povestit tatăl copiilor.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

În urmă cu o săptămână, un urs a fost filmat în cel mai mare parc din Sibiu, aflat aproape de zona centrală. După ce a fost căutat timp de mai bine de 48 de ore, jandarmii s-au retras, fără să fi găsit animalul, care, cel mai probabil, s-a retras în pădure.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`