Doi ani de la moartea reginei Elisabeth a II-a: „Dispariția ei fost un fel de antidot pentru o mulțime de familii care s-au certat din cauza Brexit”

Doi ani de la moartea reginei Elisabeth a II-a: „Dispariția ei fost un fel de antidot pentru o mulțime de familii care s-au certat din cauza Brexit”
În ultimele sale zile de viață, Regina Elisabeta era „plină de energie şi foarte relaxată”, a spus reverendul Iain Greenshields, care a întâlnit-o. Foto: Hepta - DPA Images / Eddie Mulholland

Se estimează că 4 miliarde de oameni din întreaga lume au urmărit funeraliile suveranei Marii Britanii. Ținând cont că s-a aflat la conducerea Regatului Unit timp de șapte decenii, moartea reginei i-a surprins și întristat pe majoritatea oamenilor.

Funeraliile Reginei Elisabeth a II-a au fost cele mai urmărite din istorie

Duncan Larcombe, expert regal de top, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat de la moartea reginei Elisabeth – atât pozitiv, cât și negativ.
Ținând cont că s-a aflat la conducerea Regatului Unit timp de șapte decenii, moartea reginei i-a surprins pe majoritatea oamenilor din cauza popularității sale, a explicat Duncan, conform Metro.

„Știam că era populară. Dar nu cred că cineva ar fi putut prevedea cât de populară a fost de fapt. Am văzut oameni stând la coadă timp de 12 ore, o săptămână incredibilă de doliu care a urmat.”, a spus specialistul.

Nu numai că moartea ei a întristat oameni de toate vârstele și din toate mediile, dar a și unit țara într-un moment foarte dificil, a spus Duncan.

„A fost un fel de antidot pentru o mulțime de familii care s-au certat din cauza Brexit, oameni care au fost blocați în izolare și o situație îngrozitoare de COVID. A unit țara într-un mod în care, probabil, nimic altceva nu putea.

Cred că a dat, de asemenea, sentimentul că, indiferent de ceea ce se întâmplă în politică, poporului britanic îi place să aibă o familie regală ca instituție, și este una care este larg susținută”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`