DNA anchetează șpăgile date la cimitirele din București pentru îngroparea morților în pandemia Covid

DNA anchetează șpăgile date la cimitirele din București pentru îngroparea morților în pandemia Covid
Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

În contextul pandemiei de COVID-19, DNA a făcut percheziții într-un dosar de corupție ce vizează darea de mită pentru locuri de veci în cimitirele din Capitală. Procurorii DNA au făcut la finalul lunii octombrie 13 percheziții într-un dosar privind presupuse șpăgi date unor oficiali care administrează cimitirele, scrie g4media.ro.

Perchezițiile au fost făcute la sedii ale unei instituții din administrația locală a municipiului București și la sedii de societăți comerciale și domicilii ale unor persoane fizice.

Perchezițiile au avut loc într-un dosar penal în care se desfășoară cercetări legate de modul de concesionare a locurilor de veci și de modul de aprobare și desfășurare a lucrărilor de construire de monumente funerare, în cimitire aflate în subordinea Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane în perioada 2019 – mai 2021, potrivit DNA.

Mai precis, procurorii investighează acuzații de mită pentru alocarea de locuri în cimitirele gestionate de Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`