DJ Hardwell a plecat de pe scena SAGA Festival, acuzând că nu a fost plătit. Ce au transmis organizatorii

DJ Hardwell a plecat de pe scena SAGA Festival, acuzând că nu a fost plătit. Ce au transmis organizatorii
Sursa foto: Capturi ecran - TikTok

Un incident neașteptat a avut loc la SAGA Festival, cel mai mare festival de muzică din București. DJ Hardwell a acuzat organizatorii festivalului că nu l-au plătit și a plecat de pe scenă, întrucât nu a putut să facă atmosferă din cauza echipamentului.

DJ Hardwell acuză organizatorii SAGA Festival că nu l-au plătit

„Vreau să mixez pentru voi, tot echipamentul m-a dezamăgit. Nu pot presta. Îmi pare rău. Trebuie să anulez spectacolul, ca să ştiţi. Mulţumesc!”, a transmis DJ Hardwell, chiar pe scena SAGA Festival, potrivit Observator.

„Permiteți-mi să fiu sincer. Festivalul ăsta nenorocit nu m-a plătit cu niciun ban ca să fiu aici în seara asta. Dar sunt încă aici, sunt încă aici”, a mai transmis artistul.

Fanii acestui festival sunt curioși dacă Nicki Minaj va mai concerta pe scena de la SAGA, după incidentul din prima zi.

@alexiaa.marinescu Imi pare rau sincer ca asa ne facem noi reclama prin aceste festivale 🙁 #saga #sagafestival #hardwell #fyp #hardwellfans ♬ original sound – Alexia Marinescu

 Cum au reacționat organizatorii SAGA Festival, după incidentul din prima zi

„Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de pe alte cinci scene au avut șansa să facă spectacol în prima zi la SAGA și tu nu. Echipamentul a parcurs tot drumul tocmai din Țările de Jos, la fel ca tine.

Același set pare să funcționeze perfect pentru Will Sparks chiar în acest moment. Am muncit din greu pentru a construi ediția din acest an a SAGA de dragul artiștilor și petrecăreților noștri. Am fi rezolvat orice problemă tehnică rapid și fără efort, dacă ne dădeai șansa și nu opreai performanța atât de repede.

Am făcut tot ce am putut ca să îți acomodăm cererile, inclusiv în ceea ce privește înțelegerile la plată. Ne pare rău pentru fanii noștri (și ai tăi). Ar fi adorat să te vadă în sfârșit pe scenă la București. Trimitem doar iubire, și îți dorim numai bine”, au transmis organizatorii festivalului, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)