Distracție pe litoral: Turiștii au luat cu asalt stațiunile, iar unii au făcut și baie în mare (VIDEO)

Distracție pe litoral: Turiștii au luat cu asalt stațiunile, iar unii au făcut și baie în mare (VIDEO)

Distracția e cuvântul de ordine pe litoral. La Mamaia, turiştii care au venit de ieri au petrecut până în zori, iar cei care au sosit în această dimineaţă s-au oprit direct pe plajă. Şi la Vama Veche, tinerii se distrează de minune. Deşi este frig, iar apa mării rece, tinerii găsesc tot timpul ceva de făcut.

Pe plaja din Vama Veche, printre corturi, tinerii se distrează după pofta inimii. Noaptea cu petreceri în jururul focului de tabără, iar ziua se odihnesc pentru următorul chef de pomină. Temerarii s-au încumetat să facă şi o baie în mare.

Chiar dacă și-a schimbat imaginea, Vama atrage încă sufletele rebele. Turiști de toate vârstele vin pentru aerul liber unic al stațiuni fără inhibiții. Iar cei care au optat pentru un sejur de fiţe au ales staţiunea Mamaia, acolo unde încă de la primele ore ale dimineţii mii de  tineri au venit din gară, direct pe plajă.

Anul trecut, de 1 mai, se făcea plaja. Erau peste 25 de grade. Acum, temperaturile sunt cu cel putin 10 grade mai mici, așa că turiștii au venit echipați cu haine groase.

Distracție pe litoral, de 1 mai

Urmăriți B1TV.ro și pe
`