Distracție cu potențial fatal. Mai multe sănii cu copii, trase de un microbuz pe șosea (VIDEO)

Distracție cu potențial fatal. Mai multe sănii cu copii, trase de un microbuz pe șosea (VIDEO)

Inconștiența unui șofer ar fi putut să provoace o nouă tragedie națională. O filmare șocantă cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi, a devenit virală pe internet.

Vehiculul circulă destul de încet, pe un drum puțin circulat, plin de zăpadă, dar cu numeroase denivelări, potrivit news.ro.

Imaginile au fost surprinse de o pasageră aflată într-o mașină participantă la trafic. Clipul video a stârnit controverse printre internauți, unii criticând activitatea ca fiind extrem de periculoasa, alţii fiind de părere că este o distracție nevinovată de iarnă.

”La prima curbă, vor ajunge prin copaci sau pe contrasens. Ca să nu spun de denivelările de pe drum care îi pot arunca pe copii de pe sanie. Inconştienţi!”, comentează un bărbat.

Distracție pe zăpada sfârșită cu doi morți la Satu Mare

Imaginile amintesc de tragedia de la Satu Mare în care au pierit 2 tineri. În luna ianuarie, la Negreşti-Oaş, a avut loc un grav accident rutier, după ce mai multe persoane care se aflau pe un colac de tubing şi erau tractate de o maşină s-au lovit de un copac. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit pe loc și o femeie de 21 de ani, a decedat uterior, la spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`