Dispariție suspectă. Un bărbat care a sunat la 112 să reclame o explozie și că ar fi oameni sub dărâmături este acum de negăsit

Dispariție suspectă. Un bărbat care a sunat la 112 să reclame o explozie și că ar fi oameni sub dărâmături este acum de negăsit
Foto: ISU Bucuresti-Ilfov / Facebook

Un bărbat din Sângeorgiu de Mureș a sunat la 112 pentru a reclama că în locuința sa a avut loc o explozie și că sunt oameni sub dărâmături, dar autoritățile au constatat că nu există victime, iar bărbatul este acum de negăsit, potrivit Observatornews.ro.

Bărbatul care a sunat la 112 este de negăsit

Bărbatul locuia alături de mama lui într-o vilă din Sângeorgiu de Mureș. Explozia s-a produs marți, în jurul prânzului, iar acesta a sunat la 112 pentru a le spune autorităților că există persoane prinse sub dărâmături. Femeia nu era în casă în momentul incidentului, ci în grădină, iar pompierii nu au găsit nicio victimă la fața locului.

Zgomotul a fost remarcat și de vecini.

„Din verificările efectuate a reieșit faptul că aspectele sesizate se confirmă, la locația indicată fiind produsă o explozie, nesuccedată de incendiu. Din fericire, în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime în urma incidentului”, a declarat purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Alexandra Luca.

Mama sa era în grădină când a avut loc explozia

Când au sosit echipele de intervenție, mama bărbatului era în grădină și suferise răni ușoare.

„Din datele care se cunosc până în momentul acesta, se pare că este o acumulare de gaze care a produs o deflagraţie la parterul unei locuinţe pe trei niveluri”, a declarat Alexandru Cîmpeanu, subprefectul județului Mureș.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`