Directorul “Elias”, la “Evenimentul Zilei”: Evoluția bolii lui Teo este normală

Directorul “Elias”, la “Evenimentul Zilei”: Evoluția bolii lui Teo este normală

Moderatorii emisiunii “Evenimentul Zilei”, difuzată marți de B1 TV, Robert Turcescu și Ion Cristoiu, alături de Dana Safta, directorul Spitalului Elias, au dezbătut situația lui Teo Trandafir în prisma ultimului comunicat al clinicii AKH din Viena.

Comunicatul este unul mult mai sumbru decât cel anterior, menționându-se că recuperarea lui Teo Trandafir poate fi urmată de episoade de recidivă.

Medicii vienezi spun că deși infecțiile sunt tratate cu antibiotice foarte puternice, nu pot oferi un prognostic pentru următoarele zile.

Vedeta TV Teo Trandafir este internată la clinica AKH din Viena cu diagnosticul de pancreatită acută.

Dan Safta nu s-a declarat mirată de acest comunicat, fiindcă aceasta este evoluția bolii.

“Oriunde pe Pământ este această formă de pancreatită acută necrotică care nu este de cauză litiazică, așa evoluează, evoluția sa este imprevizibilă și enorm de lungă”, spune Safta.

Directorul „Elias”, despre starea lui Teo Trandafir

Directorul Spitalului „Elias” a spus că moda aceasta a vedetelor care pleacă în străinătate pentr îngrijire medicală se datorează gradului de decență în tratarea bolilor pe care îl oferă instituțiile medicale precum și incapabilitatea spitalelor din România de a menține un tratament de lungă durată, din cauza lipsei fondurilor.

Dana Safta, despre plecarea lui Teo Trandafir la Viena

Dana Safta a punctat încă odată faptul că boala lui Teo Trandafir este „o suferință severă, neavând o evoluție neașteptată”.

Aceasta a oferit și o opinie personală vizavi de câte discuții ar fi iscat această evoluție în România.

Dana Safta, ipotetic despre situația lui Teo în România

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)