Din 15 iulie, autocamioanele cu masa de peste 7,5 tone au interzis prin vechiul Punct de Trecere a Frontierei Nădlac

Din 15 iulie, autocamioanele cu masa de peste 7,5 tone au interzis prin vechiul Punct de Trecere a Frontierei Nădlac
Foto: newsar.ro

Din 15 iulie, autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor mai putea ieși din țară tranzitând orașul Nădlac și respectiv vechiul Punct de Trecere a Frontierei Nădlac, informează Agerpres. Șoferii lor vor trebui să folosească noul PTF Nădlac II – Csanadpalota.

Potrivit CNADNR, modificarea a apărut ca urmare a inaugurării noului punct de trecedere a frontierei și a interconectării autostrăzii Arad-Nădlac cu autostrada M43 Csanadpalota — Mako din Ungaria.

”Sunt exceptate de la această dispoziție vehiculele grele ce transportă mărfuri ce trebuie supuse controlului fitosanitar și veterinar, control care poate fi realizat doar în vechiul PTF Nădlac și respectiv autocamioanele care transportă mărfuri periculoase”, precizează Compania.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării din Ungaria, pe porțiunea de autostradă inaugurată sâmbătă Mako — Csanadpalota (M43) se va putea circula, până la finalul anului 2015, fără achitarea unei taxe.

Ministerul Dezvoltării din Ungaria a anunțat că pe porțiunea de autostradă inaugurată sâmbătă Mako — Csanadpalota (M43) se va putea circula, până la finalul anului 2015, fără achitarea unei taxe.  

Urmăriți B1TV.ro și pe
`