DA, E ADEVĂRAT! A apărut PRIMA TELEVIZIUNE ONLINE a ROMILOR! INCREDIBIL CE PROGRAM ARE!

Foto: Facebook/ Dikh TV

”Dikh TV” este primul canal din lume dedicat romilor, cu sediul în Kispest, unul dintre cele mai sărace cartiere din Budapesta.

INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRĂCAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

Curând, cei trei principali operatori locali vor include această televiziune în grila proprie, informează agenţia EFE, citează Agerpres.

Omul de afaceri român Radu Mora este principalul investitor, dorind ca acest post de televiziune să informeze ”despre romi şi nu doar pentru romi”, conform declarațiilor sale.

DISPERARE LA PRO TV! CABRAL E LA PĂMÂNT! A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)DISPERARE LA PRO TV! CABRAL E LA PĂMÂNT! A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Alături de societatea „Tematic Media Group”, înființată de român, a mai investit István Szilvási, director al Szilvási Gipsy Folk Band, renumita trupă muzicală ungară.

De asemenea, Radu Mora consideră că temele legate de romi sunt puţin abordate de mass-media, iar atunci când se prezintă, totul se face într-o manieră negativă.

Printre programele ”Dikh TV” se remarcă telenovela ”Visul nostru”, difuzată din anul 2015, dar și emisiuni ce cuprind cursuri de limbă locală vorbită de romi, programe de gastronomie şi muzică.

DRAMĂ ÎN SHOWBIZ! VIOREL LIS E GATA! OANA A PREGĂTIT POMANA! IMAGINI SFÂȘIETOARE

În Ungaria trăiesc între 500.000 şi 800.000 de etnici romi, adică între 5% şi 8% din populaţia acestei ţări.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`