Dieta anti-îmbătrânire a Anei Aslan, medicul care a adus faimă României prin descoperirea elixirului TINEREȚII

Publicat: 04 12. 2019, 17:34

Ana Aslan, mediculromânspecialist în gerontologie, academician din1974, director alInstitutului Național de Geriatrie și Gerontologie(1958-1988), a lăsat lumii o moștenire fabuloasă: primul medicament creat anume pentru a întârzia procesul de îmbătrânire.

Cremele și pastilele Gerovital sunt cunoscute în lumea întreagă, dar puțini cunsoc dieta și stilul de viață pe care Ana Aslan l-a dus de-a lungul celor 92 de ani.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ MARIA CÂRNECI! FANII AU AJUNS LA CIMITIR! IMAGINI GREU DE PRIVIT

Mânca la ore fixe, corect, sănătos. Hrana trebuia să fie cât mai naturală și să conțină nutrienții de care are nevoie organismul, iar alimentele din conservă erau evitate. Legumele și fructele erau foarte prețuite, la fel și mișcarea. De asemenea, reputatul medic geriatru considera că e necesar ca mesele să fie luate la ore fixe, prânzul la ora 13.00, iar cina, cel târziu la 18.00-19.00.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ MARELE MĂCEL! „ÎN ACEASTĂ NOAPTE…”

„Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se sătura niciodată, când îi era foame zicea: ‘Dă-mi o bomboană!’ Ținea la siluetă. O bomboană, atât lua și gata!’,mărturisea Ioana Preda, cea care a fost menajera ei timp de 10 ani, conform realitatea.net.

O NOUĂ LOVITURĂ PENTRU CRISTI BORCEA! A AFLAT CE A FĂCUT VALENTINA PELINEL PE ASCUNS! RAVAGII DUPĂ ELIBERAREA DIN ÎNCHISOARE! (GALERIE FOTO)

„Știa să mănânce bine, îi plăcea să mergă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le făcea singură. Întodeauna lua masa la 1.30, îmbrăcată, chiar dacă era singură la masă, cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, respecta acest ritual’,a mai spus menajera.