Diana Mardarovici (PNL), despre „Legea Iohannis”: În context electoral, că s-a răzgandit Marcel Ciolacu și că nu mai vrea să susțină această modificare legislativă, nu e o surpriză pentru nimeni (VIDEO)

Diana Mardarovici (PNL), despre „Legea Iohannis”: În context electoral, că s-a răzgandit Marcel Ciolacu și că nu mai vrea să susțină această modificare legislativă, nu e o surpriză pentru nimeni (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Diana Mardarovici

Diana Mardarovici, consilier General al Municipiului București, a spus în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, că nu e o supriză faptul că, în context electoral, Marcel Ciolacu s-a răzgândit și nu mai mai vrea să susțină această modificare legislativă, care i-ar permite lui Klaus Iohannis să candideze pentru funcția de senator din partea PNL.

„E vorba de a le da unor oameni un drept constituțional”

“Dacă vă uitați și la declarațiile președintelui Ciucă, au fost niște discuții pe care le-a avut cu președintele PSD, domnul Ciolacu, undeva prin aprilie, în care au discutat despre faptul că momentan președintele în funcție nu are aceleași drepturi ca alți președinți, de a candida, și au agreat împreună că vor susține o lege care să-i ofere și lui aceleași drepturi ca altor președinți.

Sigur, în context electoral, domnul Ciolacu, că s-a răzgândit și că nu mai vrea să susțină această modificare legislativă, nu e o surpriză pentru nimeni.

Trebuie să ne uităm mereu atunci când facem lucruri de genul acesta, dacă consideră el că a plătit Partidului Național Liberal o poliță, de fapt, trebuie să se gândească ce a avut de câștigat din asta, din a restrânge drepturile președintelui Iohannis.

(…) Nu e vorba de un singur om, e vorba de un lucru de bun simt. E vorba de a le da unor oameni un drept constituțional doar pentru că acum, spre deosebire de alți ani, calendarul alegerilor nu există un decalaj. În mod normal, domnul președinte Iohannis și-a terminat mandatul, după care ar putea candida. Dar nici măcar nu e vorba despre asta, dacă este o șicană și mai degrabă e șicană, pentru că dacă l-ați văzut pe domnul Ciolacu, că este pus pe caterinci în ultima vreme. (…) Dacă asta îi aduce lui voturi sau consideră că asta îl face prezidențiabil, din punctul meu de vedere nu e cazul”, a spus Mardarovici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:25 - Radu Miruță (USR): Constituția spune foarte clar că președintele României este independent politic, nu face politică. Ce s-ar întâmpla în perioada asta de 3 luni? Am avea un președinte care ar candida la PNL, dar poate să spună că nu face politică? (VIDEO)
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”
20:48 - Poliția Română, despre captura record de cocaină: Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie / Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României (VIDEO)
20:45 - Florian Bodog: PNL-ul și Nicolae Ciucă sunt dispuși să rupă coaliția de guvernare doar pentru că PSD-ul nu aceptă să voteze o astfel de lege pentru un singur om. Își doresc să asigure un loc călduț pentru președintele Iohannis (VIDEO)
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:23 - Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri
20:06 - Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)
20:04 - Românii care au carduri și conturi la această bancă trebuie să fie extrem de atenți la bani! Anunț important pentru toți clienții instituției bancare