Detalii de culise despre prinderea suspectului de la crima din Brăila. Adriana Stoicescu: Poliția l-a supravegheat două zile / A făcut închisoare în străinătate. E căsătorit, are cinci copii (VIDEO)

Detalii de culise despre prinderea suspectului de la crima din Brăila. Adriana Stoicescu: Poliția l-a supravegheat două zile / A făcut închisoare în străinătate. E căsătorit, are cinci copii (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Adriana Stoicescu, realizatoarea emisiunii „Fărădelege”, a oferit detalii în exclusivitate despre prinderea suspectului de la crima din Brăila, sâmbătă seară, la Știrile B1 TV prezentate de Irina Petraru, și spus că Poliția îl identificase de două zile, dar inițial a preferat să îl supravegheze ca să vadă dacă are complici, dacă a comis crima la comanda cuiva și alte aspecte relevante pentru anchetă.

Adrian Stoicescu, pe B1 TV, despre prinderea suspectului de la crima din Brăila

Realizatoarea emisiunii „Fărădelege” a oferit detalii în exclusivitate.

„Suspectul criminal pe care l-au reținut în această seară era identificat de două zile. Acea poză pe care noi toți am văzut-o este o poză pe care Poliția Română a dat-o polițiștilor din Republica Moldova, întrebându-i pe omologii de acolo dacă știu ceva despre acest personaj. Au crezut inițial că este un cetățean moldovean. Poliția din Moldova a spus că nu știe nimic despre el, dar a publicat această poză pe toate rețelele social media și l-a făcut un fel de vedetă”, a povestit Adriana Stoicescu.

„A fost identificat în urmă cu două zile, în baza probelor ADN pe care le-au luat din cabinetul doctoriței. Este de fel din Brăila și este de etnie romă, și stă chiar pe stradă cu cabinetul doctoriței (…). În momentul în care se presupune că a comis crima, când a intrat în cabinetul doctoriței, purta haine închise la culoare, purta și o șapcă. Pozele pe care noi le-am văzut publicate de Poliție și mass-media (…) sunt poze care îl arată în cu totul și cu totul alte haine. Îl vedeți că poartă o sacoșă cu hainele pe care le-a purtat în cabinet”, a continuat jurnalista.

Adriana Stoicescu: Polițiștii l-au supravegheat timp de două zile

„Nu a stat foarte mult în cabinetul doctoriței. A intrat, se pare că a omorât-o și a și ieșit, este chestie de câteva minute. Polițiștii l-au supravegheat timp de două zile, l-au identificat, au știu, dar au vrut să vadă dacă are complici, au vrut să vadă dacă are cumva vreo legătură cu doctorița, dacă i-a comandat cineva, l-a angajat cineva să omoare. Nu au ieșit până în acest moment aceste date”, a spus Adriana Stoicescu.

„Rămâne să vedem ce s-a întâmplat. Polițiștii merg pe două piste, ori s-a dus să își facă un tratament dentar și n-a fost mulțumit de prețuri, și a reacționat, dar, pe de altă parte, se bate cap în cap cu informațiile pe care le au, pentru că a intrat, a stat puțin și a și ieșit, sau e puțin dereglat din punct de vedere mintal. Se știe că este un personaj cu un trecut infracțional destul de stufos, a fost condamnat și chiar a făcut închisoare undeva în străinătate pentru furturi de autoturism. Este căsătorit, este tatăl a cinci copii, soția nu este în România”, a mai precizat realizatoarea emisiunii „Fărădelege”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`