Destinațiile din Europa unde turiștii fac plajă la temperaturi de primăvară. Se bucură de nisip fin și negru

Destinațiile din Europa unde turiștii fac plajă la temperaturi de primăvară. Se bucură de nisip fin și negru
Foto: Freepik

Dacă până acum românii căutau destinațiile exotice, cu temperaturi mari, canicula i-a făcut să se refugieze în locuri mai ferite de căldură, iar acum aproape toată Europa se află sub o cupolă de foc, le-au mai rămas puține opțiuni care să fie aproape de casă.

Grecia se topește

Canicula a pus stăpânire pe țara noastră, iar destinații precum Grecia, o țară preferată de turiști, este toropită de căldură, iar insulele precum Kos, Chios și Creta se confruntă cu incendii de vegetație, conform observatornews.

Cei care își doresc vacanțe în țări mai răcoroase, cu temepraturi de primăvară, pot alege Tenerife, Insulele Madeira și Azore.

„Recomandăm Madeira. Poţi face hiking, canyoning, poţi face kaiaking, poţi vedea delfinii. Sunt plaje negre, exotice, cu nisip negru şi foarte fin. Dacă vorbim despre un sejur simplu, fără activităţi suplimentare cu mic dejun, bagaj de cală şi transferuri incluse pleacă de la 1.000 de euro”, spune Bianca Pătru, coordonator marketing agenție de turism.

Destinațiile cu temperature de primăvară

În Tenerife, pe tot parcursul anului, temperaturile nu sunt atât de mari, ca în Grecia, iar prețurile pornesc de la 700 de euro de persoane pentru 7 nopți cu transport avion și cazare.

Și țările nordice au ajuns în topul preferințelor românilor, având în vedere că maxima nu depășește 20 de grade. Un sejur de 7 nopți, cu bilet de avion și cazare, în Oslo, costă Stockholm sau Copenhaga, pornește de la 900 de euro de persoană.

Românii nu prea mai aleg nici Turcia, având în vedere că temperaturile ajung să fie mai mari decât în Egipt pe timp de vară, plus că în Egipt țările sunt mai mici. O vacanță de 7 nopți la un hotel de patru stele, cazare și mese costă 500 de euro, iar în Turcia, pentru un astfel de sejur prețul ajunge la 1.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație