Deși prețurile au fost mai piperate, Revelionul 2022 s-a apropiat, pe Valea Prahovei, de nivelul pre-pandemie

Deși prețurile au fost mai piperate, Revelionul 2022 s-a apropiat, pe Valea Prahovei, de nivelul pre-pandemie
Sursa foto: Pixabay

Deși prețurile au fost mult mai piperate în acest an, gradul de ocupare al pensiunilor și hotelurilor de pe Valea Prahovei a fost în perioada sărbătorilor de iarnă similară cu cea dinainte de pandemia de COVID-19, potrivit unui raport publicat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT).

Pensiunile, ocupate în totalitate pe Valea Prahovei

Aproape de 100% au fost ocupate facilitățile de cazare turistică de Crăciun și de Revelion. Potrivit sursei citate, circa 20.000 de turişti au petrecut Revelionul în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, preşedintele APDT Prahova, Adrian Voican, arătând că sărbătorile de iarnă au fost, din punct de vedere turistic, aproape de situaţia de dinainte de pandemie.

„Anul acesta, gradul de ocupare pentru Revelion a fost mai mare faţă de anul trecut pe Valea Prahovei, turiştii au simţit că petrec un Revelion la fel ca cele dinaintea pandemiei, restricţiile nu au mai fost drastice, iar Valea Prahovei a avut circa 20.000 de turişti. Gradul de ocupare a pensiunilor şi hotelurilor a fost de aproape 100%. Un raport foarte bun având în vedere perioada pe care o traversăm, chiar dacă preţurile pentru sejururile de Revelion pentru Valea Prahovei au fost mai mari decât de obicei. Raportul de anul acesta este aproape asemănător celui din 2019 când gradul de ocupare, de Revelion, a fost de 100% în staţiunile de pe Valea Prahovei, inclusiv Breaza şi Câmpina”, se arată într-un comunicat transmis de APDT Prahova.

Bătaie în traficul aglomerat de pe Valea Prahovei, luni dimineață, în zona Comarnic

Aglomerația înregistrată pe DN 1 după Revelion a încins atât de mult nervii unor șoferi încât aceștia s-au luat la bătaie. După cazul agresiunii de pe șoseaua din Bușteni, o bătaie generală trasă parcă la indigo a avut loc în Comarnic, potrivit B1 TV.

Incidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 10, pe DN 1, în zona Comarnic. Polițiștii orașului au fost sesizați printr-un apel la 112 de către un alt șofer, care a asistat la întreaga bătaie.

Imaginile arată o bătaie generală, între zece persoane. Printre protagoniști erau și două femei, iar una dintre ele se afla în mijlocul altercației cu un copil mic în brațe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`